επισκευές ψυγείων Liebherr

Επισκευές ψυγείων Liebherr

Κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών, η Liebherr εδρεύει στη Γερμανία και προσφέρει πάνω από 60 χρόνια μοναδικές λύσεις για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Το όνομα της είναι από μόνο εγγύηση ποιότητας.

Εφόσον εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα της Cool Service έτσι ώστε να κανονιστεί το service ψυγείων Liebherr. Έτσι, θα μπορέσετε να χαρείτε τη συσκευή σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι επισκευές ψυγείων Liebherr μπορούν να ολοκληρωθούν ακόμη και στο δικό σας χώρο, και πάντα με την εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Liebherr γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Liebherr και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.